Mindfulness Kursus

Vores mindfulness kursus tilbydes ud fra Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR). Igennem forløbet sikres du en høj kvalitet, da MBSR er et videnskabeligt dokumenteret program til styrkelse af trivsel samt reduktion af stress, smerter, angst og depression.

Igennem kurset lærer du en række strategier til effektiv håndtering af dagligdagens mange udfordringer. Kurset strækker sig over 8 ugentlige mødegange af 2,5 timer samt én hel dag (28 undervisningstimer i alt). I en gruppe på mellem 15-20 deltagere, varieres der mellem gruppeundervisning, yoga øvelser og meditation. Mellem hver undervisningsgang lægges der op til 45-60 minutters daglig mindfulness træning. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, så alle er velkomne.

Om MBSR

Formålet med forløbet er at lære en række teknikker og integrere dem på måder der muliggør effektiv stresshåndtering i din hverdag. Igennem opmærksomhedstræning øges mulighederne for at respondere mere balanceret og effektivt på livets  kompleksitet. Igennem forløbet styrkes deltagernes nærvær og prioritering heraf, så fokus kan rettes mod det, der for den enkelte er værdifuldt og vigtigt.

Igennem et MBSR-forløb lærer du teknikker til at træne dit sind. MBSR er en videnskabelig dokumenteret vej til at træne mentalt helbred, der kan trænes som også vores fysiske helbred. MBSR-programmet er et afprøvet program, der blev udviklet tilbage i 1970’erne af John Kabat-Zin, der i 1979 åbnede den første stressklinik på University of Massachusetts Medical Center i USA.

I forløbet sættes der fokus på den del af vores biologi, der producerer negative tankemønstre, processer der oftest kører helt automatisk. Ved at blive opmærksom på disse processer og træning i at skifte opmærksomheden mod mere hjælpsomme perspektiver samt evnen til øget kropsbevidsthed og regulering af følelser, kan den enkelte oplever større kontrol over hvad der ønskes at rettes fokus mod, hvilket kan medføre mere energi, større tilfredshed, overskud, bedre koncentration og mindre stress. Eller sagt på en anden måde – en øget kapacitet til at rette fokus mod det, der er vigtigt for den enkelte.

Ved at vælge dette kursus sikrer du en høj kvalitet, MBSR er et videnskabeligt dokumenteret program til styrkelse af trivsel samt reduktion af stress, smerter, angst og depression.

Der afholdes kurser i vores lyse, rare lokaler centralt i København samt onlinekurser.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/aheadc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34