Gruppeterapi - 6 ugers ACT-forløb

Hos AHEADcph tilbyder vi gruppeterapi. Med op til ni andre deltagere bliver du klædt på til at håndtere angst, stress og depression. Ud fra evidensbaserede metoder vil du i et trygt rum med ligesindede få konkrete redskaber til at finde mere retning og mening der hvor du føler dig kørt fast. Vores strukturerede forløb bygger på metoden ACT (om ACT). ACT har vist sig at være særdeles effektiv ift. at skabe varige forandringer i menneskers liv på tværs af næsten alle psykologiske problemstillinger. Metoden er adfærdsterapeutisk og kognitivt funderet, men med et tvist: målet i ACT er at hjælpe dig til at reducere kampen mod ubehaget og de ting, du alligevel ikke kan ændre og i stedet rette dine ressourcer mod det du har kontrol over og finder værdifuldt. 

I gruppen vil du bl.a. lære 

        Effektive redskaber til at håndtere svære følelser og tanker, således at disse styrer dit liv langt mindre. 

        At blive bevidst om de værdier, du har nært og bruge dette til at foretage de handlinger, der skal til for at skabe forandring og mening i dit liv. 

Udover den fordelagtige pris er der tydelige terapeutiske fordele ved gruppeterapi. I gruppeterapi lærer man af hinanden og erfarer, at man ikke er alene med de udfordringer man oplever. Ved konkrete værktøjer, øvelser og dialog faciliterer psykologerne et rum, hvori du trygt kan dele de ting, der skaber udfordringer i dit liv.  

Lyder et gruppeforløb som noget for dig, så book det her. Du er også altid velkommen til at skrive til os, hvis du har behov for vejledning om hvilket forløb der passer bedst til dig. Gruppen strækker sig over seks dobbeltsessioner (12 timer) hen over seks uger. 

Prisen for et gruppeforløb er 4.500 kr svarende til en timepris på 375,- kr.  


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/aheadc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34