Om os

AHEADcph er en psykologvirksomhed, der er drevet af at hjælpe mennesker i alle livets faser, igennem de problemstillinger et levet liv uundgåeligt kaster af sig. Vores fokus for ethvert forløb er at hjælpe med at skabe retning mod en tilværelse drevet af personlige værdier, mening og vitalitet.

Med afsæt i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) hjælper vi dig til at reducere kampen mod ubehaget og de ting, du alligevel ikke kan ændre. Gennem medfølelse og en accepterende tilgang, vil der være fokus på at rette dine ressourcer mod det du har kontrol over og finder værdifuldt.

Vi hjælper også virksomheder og arbejdspladser med krisehåndtering, medarbejderudviklingsforløb, coaching og forløb og skræddersyede workshops til styrkelse af medarbejdernes mentale sundhed og forebyggelse af stress.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/aheadc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34