Om Mindfulness på arbejdspladsen

Mindfulness styrker mental trivsel og anvendes i dag af store virksomheder som bl.a. Google, Nike, Carlsberg. Det tilbydes til ledere såvel som ansatte. Forskere har dokumenteret at mindfulness programmer reducerer stress, øger mental trivsel, arbejdsglæde, fokus og præstation.

Et moderne arbejdsliv stiller store krav og kan være krævende, i form af vedvarende omstilling til opgaver, krav og deadlines i et ofte komplekst landskab af kollegaer, samarbejdspartnere og kunder. Møder, telefonopkald, opgaver og mails trækker på vores ressourcer og kan udfordre vores opmærksomhed. I et moderne arbejdsliv kan vi derfor have behov for metoder til bl.a. at styrke vores koncentration, evne til at prioritere opgaver og ressourcer samt skabe rum for ro. Mindfulness kan være et greb for dette.

Træning i mindfulness har vist sig ikke bare at øge arbejdsglæde, fokus og præstation men også at reducere stress. I dag tegner arbejdsrelateret stress sig for stadig stigende udfordring i vores samfund. En stor andel personer på arbejdsmarkedet føler sig udbrændt på jobbet pga. stress. Det er ikke bare omkostningstungt for den enkelte medarbejder og dennes pårørende, når stress belastningen bliver for stor, der er også særdeles omkostningstungt for virksomhederne og samfundet. Derfor har mange virksomheder valgt at supplere deres mange trivselsfremmende tiltag med mindfulness træning.

AHEADcph tilbyder tilpassede mindfulnessforløb til medarbejdere såvel som ledere, med fokus på at styrke mental trivsel og sundhed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/aheadc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34