Martin Sommer

Jeg blev uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2018 og autoriseret af Psykolognævnet i 2021.

Den psykologiske samtale hos mig

Nogle gange har man brug for et andet menneske, der kan hjælpe en til at genetablere overblikket eller en, der kan hjælpe en med at genfinde troen på, at livet kan blive meningsfuldt igen. En psykologisk samtale giver mulighed for at kigge på livet og de faktorer og mønstre, som skaber mistrivsel. Måske oplever du stress i forbindelse med dit arbejde, måske ønsker du at bekymre dig mindre, at leve et liv i større overensstemmelse med dine værdier eller at få en større indsigt i, hvordan familiedynamikken i din opvækst påvirker dig i dag og den måde, du relaterer dig til andre. Sammen vil vi nysgerrigt undersøge, hvad der afholder dig fra at leve et liv med de værdier og drømme, som du har. Jeg tilbyder et respektfuldt, empatisk og nærværende rum til at dele de ting, der skaber udfordringer for dig og gør det svært at finde retning i livet. Uanset dit behov, så tilrettelægges forløbet ud fra dine ønsker og behov.

Metode

Jeg arbejder ud fra evidensbaserede behandlingsmetoder. Det vil sige metoder, der i forskningsmæssige sammenhænge er fundet effektfulde i behandlingen af forskellige psykologiske problemstillinger. Således sikres du den mest effektive behandling. Jeg arbejder konkret og procesorienteret, dvs. med fokus på at skabe forståelse for barrierer og at hjælpe dig med at træffe valg og igangsætte handlinger, der bringer dig tættere på det liv, du ønsker. Jeg har efteruddannelse i Acceptance and commitment therapy, som er en evidensbaseret metode, der tilstræber effektivt og vedvarende at hjælpe mennesker med at leve et mere meningsfuldt og værdibaseret liv, side om side med de udfordringer der opstår gennem livet.

Erfaring og uddannelse

Under min uddannelse specialiserede jeg mig i udredning og behandling af psykopatologiske problemstillinger og var særligt optaget af minoritetsstress og -traumer. Jeg har desuden læst på University of California, Los Angeles, hvor jeg specialiserede mig i klinisk psykologi, sundhedspsykologi samt udviklingen af neuropsykofarmaka.

Jeg har min primære erfaring fra mit arbejde i psykiatrien. Her har jeg foretaget behandling og udredning af en bred vifte af psykiatriske problemstillinger, herunder skizofreni, PTSD, personlighedsforstyrrelse, ADHD/ADD, autisme, affektive lidelser samt angsttilstande.

Nikolai Andersen

Jeg er autoriseret psykolog, uddannet fra Aalborg Universitet 2015 og har igennem min karriere været fagligt optaget af evidensbaserede behandlingsmetoder inden for kognitiv terapi. Aktuelt er jeg ved at specialisere mig indenfor Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Derudover har jeg gennem efteruddannelse fra Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet uddannet mig i det evidensbaseret program Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR).

Gennem mit arbejde har jeg mødt mange forskellige mennesker der har kæmpet med vidt forskellige problemstillinger. Problemstillinger de ofte beskriver at være “fanget” af og kørt fast i. Problemstillinger der i forskellig grad har afskåret dem fra at engagere sig i betydningsfulde relationer og meningsfulde aktiviteter.

Mit fokus for ethvert forløb er at hjælpe med at skabe retning mod en tilværelse drevet af personlige værdier, mening og vitalitet. Med afsæt i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) hjælper jeg dig til at reducere kampen mod ubehaget af de ting, du alligevel ikke kan ændre, gennem medfølelse og en accepterende tilgang, samtidig med vi udforsker hvordan du kan rette dine ressourcer mod det du har kontrol over og finder værdifuldt.

I mit arbejdsliv har jeg stor erfaring med krisehåndtering og behandling af stress, depression, angst og PTSD. En del af mit arbejdsområde har handlet om undervisning og formidling omkring arbejdsrelaterede problemstillinger, belastninger og stressforebyggende interventioner på individuelt såvel som på organisatorisk plan.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/aheadc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34