1:1 samtaler

Vi hjælper dig med at tilrettelægge et meningsfuldt forløb. Forløb ved AHEADcph vil altid tage udgangspunkt i dine aktuelle behov og udfordringer. Vi har fokus på at skabe optimale og trygge rammer for dig igennem hele dit forløb. Vi er erfarne psykologer med efteruddannelse i metoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy), der er en adfærdsterapeutisk metode, arbejder med at skabe forandringer mod et mere engageret, indholdsrigt og værdibaseret liv (om ACT).

ACT udspringer af kognitiv adfærdsterapi og er en effektiv metode, der gennem samtaler, øvelser og redskaber har til formål at lære dig måder hvorigennem du kan øge din mental fleksibilitet til bedre at kunne håndtere livets mange udfordringer, samtidig med at personlige valgte værdier bliver retningsgivende for dine handlinger.  

Læs mere om ACT her


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:51 Stack trace: #0 /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/var/www/aheadc...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /var/www/aheadcph.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 51